torsdag 9 juni 2016

Avslutningsdagen 10 juni

Imorgon, fredag, tar sig eleverna själva eller med föräldrarnas hjälp till Kiruna kyrka. Samling senast 7.50 utanför. Själv avslutningen börjar klockan 8.00 och eleverna har sommarlov efter detta.

Några elever har lämnat skolarbeten och blommor i klassrummet. Efter kyrkan åker jag till skolan och öppnar i klassrummet så att ni kan hämta dem.

Vi vill här passa på att önska alla elever och föräldrar ett underbart sommar lov och tacka för denna termin. Ni har fantastiska barn och det är ett nöje att undervisa dem. 
Höstterminen börjar igen den 22 augusti.


/Lärarna i åk 4

fredag 3 juni 2016

Vecka 23:
Måndag: Sveriges nationaldag - eleverna är lediga

Tisdag: KM-brännboll. Alla eleverna samlas på Lombia utanför grindarna 8.00. De elever som vill deltar i KM. De andra har aktiviteter i närheten av Lombia. Kläder efter väder.
Vi bjuder på korv, bröd och festis men det kan vara bra att ni utökar matsäcken lite ändå. Vi beräknar att dagen slutar ca 12.30. För KM-deltagarna slutar dagen senare om ni går vidare. Ingen slutar dock före 12.30.


Onsdag: Arbete i skolan 8.10 - 14.45 OBS! Ta med ryggsäcken! Det finns många arbeten att ta hem.

Torsdag: Arbete i skolan 8.10 - 14.15 Idrott och Elevens val utgår.

Fredag: Skolavslutning i Kiruna kyrka 8.00. Vi samlas 7.50 utanför kyrkan.

torsdag 2 juni 2016

Fredagen den 3 juni

Idag, fredagen den 3 juni, har eleverna kompensationsledigt för gårdagens resa till Luleå. Vi lärare får inte ge kompensationsledigt en hel skoldag så därför erbjuder vi eleverna att komma och äta skollunch idag klockan 11.40. Om ni föräldrar tycker att det är ok att ert barn äter hemma, så kontakta mig så att jag vet.

Alla elever är lediga på måndag den 6 juni - Sveriges nationaldag.