söndag 22 maj 2016

Vecka 21

Vi håller på att avsluta det mesta i skolan. 
Ma: Vi avslutar arbetet med bråk (kapitel 9) och räknar åter kort division och multiplikationsuppställningar. Allt eftersom eleverna blir färdiga med det får de göra det sista matteprovet som främst tar upp bråk, multiplikation och kort division.
NO: Vi är nu färdiga med fysikområdena Luft och Vatten. Eleverna håller på att tillverka ballongfigurer som är det sista momentet. 
Sv: Eleverna fortsätter med synonymer och gör en hörövning. Carola ska också starta ett nytt arbetsområde om poesi
Eng: Vi arbetar med det sista kapitlet i engelska boken. Vi repeterar också den grammatik eleverna fått lära sig detta år. På tisdagarna ska vi ha muntliga övningar.

Måndag till onsdag vecka 22 kommer jag och Carola vara borta från skolan och eleverna kommer att ha vikarier. Vi ska gå en utbildning. Det betyder att vi på onsdag flyger direkt till Luleå och möter upp eleverna på torsdag morgon vid Teknikens hus när de kommer med bussen från Kiruna. Med på bussen ner är Sofia och Linda. Information om Teknikens hus - resan  kommer inom kort.

Måndag: Bad. Förhör av tabellerna. 

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag: Om vädret tillåter spenderar vi förmiddagen ute. Vi cyklar till Tuollasjön och grillar. Vi äter lunch på skolan och har vanliga lektioner efter lunch. Sofia (idrotten) kommer att vara med oss ute. 

Fredag: Fysikprov (luft).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar