torsdag 17 augusti 2017

Skolstart!

Välkommen till skolan,
äntligen är det dags att börja skolan och vi hoppas att ni har fått en härlig avslutning på sommarlovet. Vi börjar med en kort uppstartsvecka (se mer info om torsdag och fredag längre ner på sidan). På torsdag kommer vi att skicka hem:

·        en anhörigblankett som ni fyller i och skickar tillbaka till skolan om ert barn är ny i klassen. ”Gamla” föräldrar får hem de anhörigblanketter ni skrivit tidigare år – titta igenom blanketten och skriv in eventuella ändringar.

·        Tuolluvaaaraskolans regler, som ni läser igenom tillsammans med ert barn, skriver under talongen och skickar till skolan.

·        Elevläsårsplanen

Anhörigblanketten och regeltalongen vill vi ha tillbaka senast på fredag 25/8.

Vi påminner om att eventuella sjukanmälningar ska göras på Vklass.se

Mitt (Johanna) telefonnummer är 076-102 14 42

Eleverna får gärna ta med sig frukt till skolan.

Vi har några nya lärare på skolan som eleverna kommer att träffa under veckan.

Lärare 4-6

Årskurs 4: Maria Eliasson eng,ma,SO, NO, Eva Öhrn sv, Susanna Johansson, Lena Uddenberg slöjd, bild, Sofia Heikki idrott.

Årskurs 5: Carola Niva sv,eng SO,bild,  Eva Öhrn ma, NO, Susanna Johansson, Lena Uddenberg slöjd, Sofia Heikki idrott.

Årskurs 6: Johanna Englund ma,NO,eng,bild,SO, Maria Eliasson eng, Carola Niva sv, Susanna Johansson, Lena Uddenberg slöjd, Maria Grönberg hemkunskap och Sofia Heikki idrott.

Torsdag 24/8: Uppstart i hemklassrum, kl 8.10. Vi äter lunch som vanligt. Dagen slutar ca kl. 13.00. Vi kommer att ha uteaktiviteter en del av dagen så det är bra att eleverna har på sig idrottskläder.

Fredag 25/8: Skola från 8.10 till ca 13.00.


Hälsningar från Sofia, Maria, Carola, Eva och Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar