söndag 27 augusti 2017

Vecka 35

Idag, måndag, får eleverna hem ett schema som vi hoppas kommer att gälla hela höstterminen men vi får vara beredda på att det kan bli ändringar.

Måndag 28/8: Eleverna har slöjd hela förmiddagen. Susanna kommer att ha en ordentlig genomgång över vad som händer denna termin, betyg mm. Dessutom tar hon upp miljö - och etikfrågor kring textilindustrin. På fredag har däremot eleverna inte slöjd utan har "vanliga" lektioner i klassrummet med mig.
Terminens första bad. Eftersom vi kommer att ha bad som sista lektion varannan måndag så får de elever som bor på stan gå direkt hem och de elever som bor på Lompis kan ta lokalbussen direkt hem.

OBS!Vi kommer att ha Läxgruvan på måndagar mellan 14.30 och 15.30.

Tisdag: Vi arbetar efter schemat 8.10-14.40.

Onsdag: Killarna har aktiviteter i skolan 8.10-13.30. Tjejerna är lediga fram till 16.00 (OBS!! Ny tid). Då vi samlas på Ripan. På förmiddagen kommer tjejerna till skolan med den packning de inte vill bära på.

Tjejer! Vi kommer att gå upp till Luossatoppen innan vi sedan går ner till vår lägerplats i Varggropen. Ta därför med något att dricka i ryggsäcken, det är brant stigning och det blir svettigt. När vi kommer fram till lägerplatsen sätter vi upp tälten och äter middag, skolan bjuder på varmkorv med bröd. Vi bjuder även på något fika till kvällen. Till frukost serveras gröt och/eller blåbärssoppa. Vill ni ta med något extra/annat att äta, dricka så får ni göra det.

Torsdag: Killarna samlas i skolan 8.10. Sofia tar hand om er. Lägerskola och övernattning.

Fredag: Lägerskola, hemtransport och lunch på skolan. Efter lunch tar vi hand om spritkök mm. och utvärderar innan dagen slutar ca 13.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar