måndag 11 januari 2016

Året vägvisare 2016

Som jag skrev tidigare så avslutas tävlingen "Årets vägvisare" på torsdag denna vecka. Det betyder att all metall och småelektronik vi samlat in ska fraktas till Folkets hus för invägning. När jag kollade i klassen så visade det sig att flertalet elever har kommunens busskort. Jag pratade med rektor Ilkka och skolan betalar de resterande elevernas bussresa upp till stan. Det betyder att vi alla kan åka till Folkets hus och invägningen. Där blir vi alla bjudna på fika av Tekniska verken som håller i denna tävling.

Så på torsdag eftermiddag åker vi med bussen som går 11.52 (efter lunchen)från Tuolla. Hur länge vi blir kvar på stan är svårt att säga. Det beror på hur lång tid invägningen och fikat tar.

Det blir svårt att få upp all metall på bussen så jag efterlyser föräldrar som kan hjälpa oss att transportera upp allt till Folkets hus. Om ni har möjlighet att hjälpa oss på torsdag (14/1) från ca 11.30 så kontakta Johanna snarast tel. nr 076 - 1021442. 
Ni behöver bara hjälpa oss att transportera säckarna med metall upp till Folkets hus där vi tar emot allt. Efter invägningen tar sedan Tekniska verken hand om säckarna. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar