torsdag 30 november 2017

Lucia 2017
Nu är det dags för årets Luciafirande. Förra året provade vi att ha Luciatåget i stadshuset, både Luossa- och Tuollaskolans åk 5 och 6 tillsammans. Det var uppskattat och blev jätte lyckat! Eftersom det är sista julen som vårt nuvarande stadshus är i bruk, så ska vi hålla tåget där en sista gång, även detta år. Medverkande detta år är Toullavaaraskolans elever och personal från åk 4-6, Luossavaaraskolans elever och personal från åk 5-6, Hjalmar Lundbohmsskolans Estetiska musikprogram samt personal från Kulturskolan.
En såhär stor produktion med så många inblandade kräver en hel del logistik, och nedan följer tider och information som gäller för eleverna på Luossa- och Tuollaskolan. 

12 december
Kl 12.30 Vi samlas i stadshuset för ett tekniskt rep, d.v.s vi övar ingång, uppställning samt utgång. Vi beräknas vara klara senast kl 15.00.
Därefter åker alla hem och har middagspaus fram till:
Kl 16.30 Vi återsamlas på stadshuset för Soundcheck och genrep med Esteterna och musikerna.
Kl 19.00 LUCIAKONSERT!!!
Föräldrar, släkt och vänner välkomnas att se årets Luciatåg. Föreställningen beräknas ta ca 40 minuter. Därefter slutar eleverna för dagen/kvällen och kan åka hem.

Övrigt:
·        Eleverna ordnar själv så att de har Lucialinnen/tomtekläder samt handljus (tärnorna) och tar med detta till stadshuset kl 16.30. Kulturskolan står för tärnornas huvudkrans, midjeband samt stjärngossestrutar.
·        P.g.a. det stora antalet medverkande så har vi på kulturskolan av praktiska skäl inte möjlighet att ordna med fika på kvällen. Om eleverna vill ha ett mellanmål på kvällskvisten innan föreställningen, tar de därför med detta själva.



Vid frågor och funderingar kring Lucia är ni välkomna att kontakta mig på telefon 070-295 54 41 el via mail eleonor.torneus@skola.kiruna.se

/Mvh Eleonor Tornéus, Kulturskolan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar